Rejsekuffert Test 2019 – 5 testede rejsekufferter

 - Estimated reading time: 8 minutes

Jeg hedder Halfdan og jeg har lavet Billigeflybilletter.dk. Som iværksætter har jeg været heldig at kunne rejse en del og det skriver jeg om på bloggen her.

Når man skal på farten, hvad end det er et par uger til Thailand, eller en enkelt dag på forretningsrejse, så er det rart, at selve turen bliver så ukompliceret som muligt. På den måde bliver overskuddet og energien det større, når man er ankommet til destinationen.

Netop derfor får du her et uddrag af de bedste rejsekufferter på markedet for tiden, uanset typen af rejse, du bevæger dig ud på.

Disse har alle scoret toppoint i test af rejsekufferter, og rummer derfor mange fordele, der kan gøre din rejse mindre besværlig.

Epic HDX Texacore – god kvalitet til en god pris

https://rejsegear.dk/epic-hdx-hexacore-sort-kuffert/

Hvis du er på jagt efter en kuffert i høj kvalitet der samtidig er til at betale, så er Epic HDX Texacore et godt valg for dig.

Modellen fås i flere forskellige størrelser, så der en en model, der passer til dig, uanset hvilken type af rejse du skal på, og hvor meget bagage du har brug for.

Kufferten er produceret i hård plast, hvilket gør, at den har et robust materiale, der kan tåle at blive bakset rundt med. Ydermere er den designet med et pakkesystem, der gør, at du let kan pakke og have styr på de ejendele, du har med.

Kufferten anses som en luksusmodel, hvor der både er lagt vægt på praktiske egenskaber og design. Du kan derfor også vælge modellen i flere forskellige farver, så du får en model, der passer til dig.

De mange fordele ved denne model er derfor:

 • God kvalitet og slidstærkt materiale
 • Forskellige størrelsesmuligheder
 • Et pakkesystem der overskueliggør din bagage
 • Flere forskellige farvevalg

Ydermere har denne kuffert en del specifikationer, der er en fordel for dig, der er på farten, og for dig der ønsker en sikker og nem rejse med en kuffert.

 • Den er udstyret med fire hjul, der drejer 360 grader, hvilket gør den nem at manøvrere med
 • Den har indbygget sikker TSA lås
 • Den har en kvalitet og holdbarhed, der sikrer dig 5 års garanti

Modellen er kåret som testvinder af blandt andre Tænk

Carlo Cab Copenhagen Kuffert – en kuffert med personlighed

https://rejsegear.dk/carlo-cab-copenhagen-orange-kuffert/

En af tidens mest populære kufferter er Carlo Cab Copenhagen. Ikke blot skyldes dette kuffertens mange praktiske egenskaber, men ligeledes det store udvalg af farver, den fås i. Dette gør først og fremmest, at du kan finde en model i din yndlingsfarve, og ligeledes er den hurtigt at kende, når den komme rullende på bagagebåndet blandt alle de sorte kufferter.

Rejsekufferten er fremstillet i polycarbonat, der er et slidstærkt og fast materiale, der kan klare lidt af hvert. Dette er dog ikke ensbetydende med, den ikke er fleksibel, da modellen kan udvides med op til 20% plads.

Kufferten har så at sige en del egenskaber, der kan gøre rejseglæden endnu bedre for dig:

 • Slidstærkt og hårdt materiale, der kan klare lidt af hvert
 • Et hav af farvemuligheder at vælge mellem
 • Mulighed for at udvide for ekstra plads

Ydermere er der med denne kuffert kredset en del for detaljerne, så den først og fremmest bliver nemmere at transportere med på rejsen, og ligeledes kan haves i mange år

 • Den har materiale i polycarbonat, der gør modellen ekstra slidstærk
 • Den er udstyret med 4x dobbelthjul, der gør den nem at manøvrere med
 • Den har indbygget TSA-lås for ekstra sikkerhed
 • Den har forstærkning i alle hjørner for ekstra holdbarhed

Kabinemodellen er blevet testvinder hos Testguro

American Tourister Soundbox kuffert – høj kvalitet i stilet design

https://rejsegear.dk/american-tourister-soundbox-sort-kuffert/

Er du på jagt efter en kuffert i enkelt og stilet design, der kan rumme alt, hvad du har behov for på rejsen? Så er American Tourister Soundbox rejsekufferten en optimal løsning for dig.

Brandet er ejet af det anerkendte brand Samsonite, der om nogen er kendt for at levere kufferter i høj kvalitet. Med denne model er du derfor sikret, at kvaliteten er lagt i højsædet. Dog er Soundbox-serien designet med henblik på, at designet skal være i top, og der er derfor ikke slækket på udseendet, blot fordi kvaliteten er prioriteret højt.

Kufferten kan udvides, hvis man slæber med med på hjemrejsen end på udrejsen. Ligeledes indeholder kufferten små lommer samt rumdeling, der gør din pakning overskuelig, så du let og hurtigt kan finde dine nedpakkede ejendele.

Denne rejsekuffert er derfor optimal for dig der:

 • Ønsker en overskuelig og hurtig pakning
 • Vil have en rejsekuffert i stilet og minimalistisk design
 • Ønsker en model i høj kvalitet der kan holde længe

Ydermere er modelle udstyret med yderligere detaljer of specifikationer, der kan gøre rejseglæden endnu større for dig:

 • To slags håndtag. Både justerbart teleskophåndtag og håndtag på siden
 • 4x dobbelthjul, der sikrer let manøvreringen, selv når man har travlt
 • Indbygget TSA lås for topsikkerhed
 • Hurtig og nem mulighed for pladsudvidelse

Modellen er testet som topscorer hos af Testfakta.

Delsey Turenne rejsekuffert – den praktiske letvægtsmodel

https://rejsegear.dk/delsey-turenne-rose-kuffert/

Delsey Turenne kufferten er en praktisk og nem løsning at have med, uanset størrelse du vælger. Denne kuffert er en letvægtskuffert, hvor den største model blot vejer 3,3 kg. Den lette vægt gør først og fremmest, at kufferten bliver lettere at transportere for dig, men ydermere giver den dig mulighed for at pakke en tungere last, uden at overskride maksimalvægten.

Med denne model er der lagt stor vægt på elegance og design, hvilket tydeligt fremtræder med dens metalliske farvevalg, de afrundede hjørner og den forede inderside.

Denne rejsekuffert har derfor en hel del fordele, uanset hvilken type rejse, du skal på.

 • Den er let at rejse med grundet den lave vægt
 • Den har stort fokus på stilet design i flere farvevalg, uden der er svækket på kvalitet
 • Den overskueliggør nem pakning med rumopdeling

Kufferten har dog langt flere specifikationer, der gør, at den er den optimale rejsepartner

 • Ekstra sikkerhed med TSA lås og topsikrede og stærke lynlåse
 • Nem manøvrering med 4x dobbelthjul
 • Stor holdbarhed trods lav vægt

Kåret som en af de bedste kuffertvalg af Testsektionen

 

Epic Quantum – overskuelig pakning i en let rejsekuffert

https://rejsegear.dk/epic-quantum-sort-kuffert/

Denne kuffert formår at være både robust og rummelig, og er optimal til pakning af både stort og småt. Den er fremstillet i stærkt og robust polyester, der gør modellen afsindigt let at tranportere, modsat mange andre rejsekufferter fremstillet i hårdere og tungere materialer.

Det lette materiale gør dog ikke holdbarheden dårligere.

Denne kuffert er optimal til alverdens typer af rejser. Dette er ikke blot til en tur til syden, men er også et godt valg på forretningsrejsen, da der er særskilte rum til blandt andet computer og papirdokumenter.

Kufferten fås i tre forskellige størrelser, der alle er fremstillet i lette materialer, så du har en nem rejsekuffert, uanset typen af rejse du skal på.

Alt i alt er kufferten til dig der:

 • Ønsker en ukompliceret og let rejse
 • Vil have overblik over, hvor dine sager er pakket
 • Ønsker en robust rejsekuffert i høj kvalitet

Ligeledes er denne model udstyret med flere egenskaber, hvor der er kælet for detaljen, så din rejseoplevelse kan blive så god som mulig:

 • Ved køb af denne får du 5 års garanti
 • TSA lås for en skærpet sikkerhed, når du er på farten
 • Fås i flere forskellige farver

Scorer toppoint hos Allt om Resors test

Testkilder

Testfakta – 17. december 2017

Testfakta er en svensk testside, der har testet syv forskellig kuffertmodeller, der alle er blevet bedømt og vurderet på baggrund af forskellige parametre. Her har blandt andet kufferten American Tourister Soundbox scoret toppoint, og er derfor en af de modeller, der ligger i toppen i deres test.

Testen har især lagt vægt på holdbarhed og brugervenlighed. Dette både når det kommer til rumopdeling, manøvrering og vandtæthed i forhold til både materiale og lynlåse.

Testsektionen – 17. december, 2018

Testsektionen har udvalgt 6 kufferter, de anbefaler til rejsen. De har lagt vægt på at finde rejsekufferter, der skal sikre dig en behagelig og nem rejseoplevelse fra start til slut. Dermed undersøger de først og fremmest, hvad der er af simple pakkemuligheder, når det kommer til ekstralommer og rumopdeling, så det både bliver nemt for dig at pakke din bagage ned og at finde den frem igen efter ankomst.

Ydermere er deres hovedfokus, at vægten på kufferten skal gøre din oplevelse nemmere. Med en let kuffert er der både mulighed for at pakke en tungere bagage, og samtidig have nemmere ved at transportere den med sig.

De har valgt at skilte med de rejsekufferter, der ifølge deres test har klaret sig bedst, og fremhæver derfor kun modellerne med topscorer.

Udgivet i Test, Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*