Hotel i Los Angeles

Går turen til Los Angeles?

Find det helt rigtige hotelværelse i Los Angeles. Indtast her hvornår I checker ind, hvornår I checker ud og hvor mange voksne og børn I er. Så søger vi blandt alle ledige hoteller i Los Angeles og finder både bedste og billigste til jer.

Book hotel in

We find the best and cheapest hotels in

Arrival:

Departure:

Number of adults:

Number of children:

Press "Find" and view your hotels in now


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/billigeflybilletter.dk/public_html/wp-content/themes/billigeflybilleter1/template-parts/hotels/cheapest-hotels.inc.php on line 7

Los Angeles i Californien er en populær by iblandt os danskere og en by mange drømmer at tage over og besøge, men som de færreste får gjort. Los Angeles er også kendt under forkortelsen L.A. og er ikke mindst den mest folkerige by i hele Californien staten. Samtidig er det USA’s næststørste by kun overgået af New York og har et indbygger tal på knap 4 millioner mennesker i dag.

Ofte er klimaet i byen Los Angeles varmt og solrigt med temperaturer på den gode side af 20 grader hele året rundt. Mange ved ikke at Los Angeles i virkeligeden ligger utroligt tæt op ad to kontinentalplader, der ligger konstant og støder op i mod hinanden. Det kan med jævne mellemrum skabe små jordskælv i byen uden nogle større betydninger, men stadig ligger Los Angeles i en højrisiko zone for kraftigere jordskælv, da kan have fatale konsekvensker for byen og nærliggende områder.

Ydermere pga. af sit tørre og varme klima er det heller ikke unaturligt, at der ofte opstår store skovbrande, som lynhurtigt kan sprede sig til flere områder og kan være meget svære at styre.

Det er forholdsvis dyrt at bo i USA og at rejse til Los Angeles og bo på hotel der, er heller ingen undtagelse. De fleste hotelværelser koster hurtigt over 1.000 danske kroner per nat, men hvis du forsøger at kigge efter hotelværelser i god tid i forvejen inden din afrejse, kan du til tider være heldig, at finde hoteller med ledige værelser til omkring den halve pris. Det kræver dog, at du ligger noget tid i det. Bestiller du først dit hotelværelse et par dage før din afrejse, vil prisen blive væsentlig dyrere og du kan ende op med at betale 2.000 danske kroner for præcis samme værelse.

Derudover har de nogle lækre både 3- og 4-stjernet hoteller i Los Angeles med bl.a. swimmingpool og hvor nogle er placeret længere ind i centrum af byen end andre. Nogle ligger også tættere på de nærliggende lufthavne, så du har ikke så langt fra lufthavnen og indtil dit hotel. Der er ofte god service på ethvert hotel i USA og dette gælder i mange af de større byer, da de lever af de mange turister, der hvert år kommer på besøg i netop deres by. Samtidig er der gode faciliteter på hotelværelserne med gratis Wi-Fi og aircondition til, når det bliver for varmt og man bare trænger til at blive kølet lidt ned.

Nearby airports ..

Book a Room!

Arrival:

Departure:

Number of adults:

Number of children:

Book a Room!