Hotel i Hamborg

Går turen til Hamborg?

Find det helt rigtige hotelværelse i Hamborg. Indtast her hvornår I checker ind, hvornår I checker ud og hvor mange voksne og børn I er. Så søger vi blandt alle ledige hoteller i Hamborg og finder både bedste og billigste til jer.

Book hotel i

Vi finder de bedste og billigste hoteller i

Ankomst:

Afrejse:

Antal voksne:

Antal børn:

Tryk "Find" og se hoteller i nu

Hamborg er Tysklands næstestørste by kun overgået af Berlin, når der måles direkte på indbyggertal. Igennem flere århundrede har Hamborg været en central og vigtig handelsby og er det stadig i dag. Det er den næststørste havneby, som vi har i Europa og netop havnen er en stor trafikkanal i Hamborg. Derfor er det heller ikke uden grund, at Hamborg i dag er en af de mest velhavende byer i Tyskland samt en stor og kendt international metropol.

I Hamborg er der rigeligt med muligheder for at få et godt måltid mad, da de har rigtig gode priser på deres mad sammenlignet med andre storbyer i Europa. Derudover har de også flere restauranter, der har modtaget en eller flere Michelin stjerner, hvis du vil have en ekstra god gastronomisk oplevelse på din tur til Hamborg. Hvis man vil i byen er der også gode muligheder for det i Hamborg, da det er en livlig by og særligt i området ved Reeperbahn, hvor der konstant er fest og farver. En berømt gade i Hamborg hvor du ikke kan undgå at blive oprevet af stemningen og en gade, der skal opleves en aften med deres utallige farverige lyskæder, klubber og spisesteder.

Flyver du direkte til Hamborg fra København, vil du hurtigt kunne komme ind i centrum af byen, da Hamborg lufthavn ikke ligger længere væk end 8-10 kilometer fra mange af de populære hoteller i Hamborg. Du kan nemt tage en taxa ude foran lufthavnen til en rimelig pris, da det ikke er specielt dyrt at køre med taxa i Hamborg sammenlignet med i mange andre storbyer. Ellers er der andre alternativer, såsom tog eller bus, men som oftest tager en del længere tid afhængig af trafikken og folkemængden.

Der ligger mange fantastiske hoteller i Hamborg, hvor der er noget for enhver smag. Du kan bl.a. komme til at bo på hotel helt nede til havnen, hvor der dagligt bliver fragtet varer igennem kanalen for mange millioner af kroner. Et hotelværelse i Hamborg koster fra 400 -1.000 kroner per overnatning og er ikke en speciel dyr by at bo, i forhold til hvor stor en betydning byen har for Tyskland. Mange af hotellerne er med gode faciliteter og der er bestemt ikke noget at klage over, hvis du skal på en forretningsrejse til Hamborg eller på en miniferie med familien og i mangler et sted at overnatte.

Lufthavne i nærhede ..

Book hotelværelse!

Ankomst:

Afrejse:

Antal voksne:

Antal børn:

Book hotelværelse!