Cheap flights to

Find cheap flights to with Visit24.co.uk. Search for your flights to by picking your departure and return dates here:

Travelling from:

Travelling to:

Departure date:

Return date:

Adults:

Childrens (0-11 years):

{ flights.length } of { currentFlights.length } flights from { departureCity } to { arrivalCity } with departure on { departureDate } and return on { returnDate }

Se priser på billige flybilletter tilPattaya på BilligeFlybilletter.dk.

Vil du gerne opleve det thailand, så mange danskere er blevet forelskede i? Så skal du have fat i nogle billige flybilletter til Pattaya.

Pattaya og Phuket er to større thailandske byer beliggende syd for Bangkok. Du har her nem adgang både til Bangkok og den tilhørende Suvarnabhumi lufthavn, ligesom du med fly eller bus har mulighed for at tage til øer som Ko Lanta og Koh Chang.

Pattaya er kendt især for sine strande og sit natteliv. Hvis du og familien skal på rejse er der mere oplagte destinationer end Pattaya, men du får til gengæld en god tur med dine venner og veninder.

Den nemmeste måde at komme til Pattaya på fra Danmark er ved at direkte fly fra Københavns Lufthavn til Bangkok. Herfra flyver du direkte til Pattaya. Det tager samlet ca. 16 timer hvis du rammer nogle gode afgangstider og priserne på de billige flybilletter starter ved omkring 5.000 kroner. Har du mulighed for at booke dine billige flybilletter til Pattaya i god tid er der generelt penge at spare herpå.