Billige flybilletter til

Find billige flybilletter til på BilligeFlybilletter.dk. Søg efter flyrejser til herunder ved at indtaste dine rejsedatoer - så finder vi de billigste billetter:

Rejser fra:

Rejser til:

Afrejsedato:

Returdato:

Voksne:

Børn (op til 11 år):

Første { flights.length } ud af { currentFlights.length } afgange fra { departureCity } til { arrivalCity } med afgang { departureDate } og returrejse { returnDate }

Se priser på billige flybilletter til Milano på BilligeFlybilletter.dk.

Milan i Italien blegner nogle gange ved siden af Firenze og Rom. Men også Milano er spændende at besøge, ikke mindst fordi det er en international modeby og fordi du har mulighed for at se fodboldklubberne AC Milan og Inter FC spille nær byen.

Her har du mulighed for at finde billige flybilletter til Milano.

Vi har samlet flypriser fra alle udbydere og sammenligner priserne, så du kan finde de billigste. Flyturen fra København, Billund og Aalborg til Milano tager under 3 timer og priserne starter ved omkring 1.500 kroner for en billet frem og tilbage.

Du bør være opmærksom på, at bl.a. RyanAir flyver til lufthavne, der ligger 50-150 kilometer væk fra Milano by, men stadig kalder det for “Milano”. Her har du et par timers transport fra lufthavn til selve Milano by. Gør op med dig selv, om de få penge du sparer på billetten gør op for al den ekstra tid du skal bruge på at transportere dig frem og tilbage mellem by og lufthavn.

Der er ekstra billige flybilletter at hente til Milano om sommeren, hvor mange danskere tager på ferie i den flotte, italienske by.