Cheap flights to

Find cheap flights to with Visit24.co.uk. Search for your flights to by picking your departure and return dates here:

Travelling from:

Travelling to:

Departure date:

Return date:

Adults:

Childrens (0-11 years):

{ flights.length } of { currentFlights.length } flights from { departureCity } to { arrivalCity } with departure on { departureDate } and return on { returnDate }

Se priser på billige flybilletter til Los Angeles på BilligeFlybilletter.dk.

Los Angeles er drømmen om Las Vegas, en tur til fantastiske Californien og måske San Francisco og i det hele taget et tjek-op på den amerikanske drøm.

Et tjek-op, der er nemmere end nogensinde før.

Flere og flere flyselskaber tilbyder nemlig billige flybilletter til Los Angeles i form af direkte ruter mellem Københavns Lufthavn og især Los Angeles International Airport.

Det tager 12 timer – men du flyver med uret og lander direkte i det mekka på godt og ondt, som Los Angeles repræsenterer.

Du kan bare vores søgefunktion herover til at søge efter billige flybilletter til Los Angeles – eller læse mere om lufthavne og hvad du skal huske før rejsen går herunder:

Lufthavne i Los Angeles

Som dansker kan du ramme en af 3 lufthavne i Los Angeles, der håndterer internationale passagerer.

Du vil dog sandsynligvis kun stifte bekendtskab med den første, nemlig verdens sjettestørste lufthavn Los Angeles International Airport.

De 3 lufthavne ligger således:

Ontario Airport ligger helt syd på dette billede - slet ikke markeret. Los Angeles International Airport er den klart største og vi anbefaler billetter til denne (IATA-kode: LAX).

Ontario Airport ligger godt øst (San Bernadino) på dette billede – slet ikke markeret. Los Angeles International Airport er den klart største og vi anbefaler billetter til denne (IATA-kode: LAX).

Los Angeles International Airport

los angeles international airport lax

Ejet af Los Angeles by og den største af de 3 – du stifter bekendtskab med Los Angeles International Airport, når du flyver til Los Angeles.

Lufthavnen håndterede i 2014 hele 70 millioner mennesker hvert år – blot 3 millioner færre end Europas største lufthavn Heathrow i London.

For at komme fra lufthavnen og ind til byen kan du tage enten en af mange busser eller en taxa. Uber er også en mulighed fra lufthavnen. Du kan tage en bus til metroen, der ligger lidt væk og så fortsætte i tog indtil byen. I 2024 er der planlagt åbning af direkte metrolinje fra byen og ind til Los Angeles International Airport.

Når du leder efter billige flybilletter til Los Angeles, så gå efter Los Angeles International Airport – det er en oplevelse i sig selv (også fordi lufthavnen ligger meget tæt på Hollywood og derfor er med i mange film), ligesom det er nemt at komme ind til byen med bus. Når du lander er du ca. 25 kilometer fra downtown Los Angeles.

Ontario International Airport

ontario airport

Dobbelt så langt væk – cirka 50 kilometer fra byen – ligger Los Angeles’ anden internationale lufthavn, nemlig Ontario International Airport.

Ontario er ca. 10x mindre end Los Angeles International Airport med blot 6 millioner årlige passagerer.

Som det er tilfældet med LAX-lufthavnen, så er bus den nemmeste måde at komme ind i byen på. Der går ingen tog. Taxa er også en mulighed, men med en tur på 50 kilometer bliver det en – efter amerikanske standarder – dyr fornøjelse.

John Wayne Airport

john wayne airport

Sidst på listen har vi lufthavnen opkaldt efter den amerikanske western-skuespiller.

John Wayne Airport har flest indenrigsflyninger og kun begrænset med internationale flyvninger, men en række lavprisudbydere benytter sig dog stadig af den.

Landingsbanen er blot 1.7 kilometer lang. Derved er John Wayne Airport en af de lufthavne med kortest landingsbane i hele USA, hvorfor typen af fly, der kan lette og lande i lufthavnen også er begrænset.

Internationale fly er typisk meget store for at flyselskaberne har økonomi i at flyve hele vejen over Atlanterhavet. Derfor vil de fly også ramme de to ovennævnte lufthavne i første omgang.

Husk ESTA før USA-tur

Når du køber billige flybilletter til USA er det vigtigt at huske på, du skal have a) en ESTA-godkendelse og b) en rejseforsikring.

Som vi også forklarer i vores artikel om billige flybilletter til New York, så er USA et meget andet land end hvad du kender fra Danmark og resten af Europa. En tur på hospitalet kan ruinere dig.

Sørg for at have ansøgt om ESTA-godkendelse inden du tager afsted. Uden en godkendelse risikerer du at blive smidt hjem igen, når du ellers er landet i lufthavnen.

Herudover skal du have en rejseforsikring, der kommer til at stå dig i nogle hundrede kroner for en kort tur. Til gengæld er du også sikker på at blive behandlet, hvis nu uheldet er ude, når først du rammer USA.

Billige direkte flybilletter til Los Angeles i god tid

Hvis du søger i god tid er det muligt at finde billige flybilletter fra omkring 3.500 kroner med mad til Los Angeles.

Hvis du er mindre fleksibel eller bestiller på kortere tid kommer din tur til at koste 4-5.000 kroner med stadig forholdsvis billige billetter.

Med USA og andre destinationer langt væk som fx Bangkok og Hanoi gælder det, at du kan spare penge ved at bestille din billet et par måneder før. Det værste du kan gøre er at vente og bestille blot et par uger før – her er flyet ofte ved at være fyldt op og billetprisen bliver derfor også sat herefter.

Flere flyselskaber flyver nu til USA og Los Angeles med ekstra billige billetter, hvis du ingen bagage checker ind og alene klarer dig på din håndbagage.

Med Norwegian kan du tilmed få endnu billigere flybilletter til Los Angeles ved ikke at tilkøbe mad på turen. Men flyveturen mod Los Angeles tager omkring 12-13 timer selv med direkte fly og vi anbefaler derfor, du betaler et par hundrede kroner for mad.

Ellers ender det med at blive en meget lang tur.

Priserne falder år for år

For år tilbage var priserne for at flyve til Los Angeles og andre USA-destinationer væsentligt højere, end de er i dag.

To faktorer er med til at give billigere flybilletter til glæde for dig og mig:

  1. Fly, der bliver mere og mere effektive – Norwegian tilbyder fx billige billetter, fordi de flyver med nye og energibesparende Dreamliner-fly fra Boeing, så deres omkostninger er lavere
  2. Større konkurrence mellem selskaberne

Indenrigsflyvningerne i Europa er efterhånden så prispressede, at flere tyer til de lange internationale ruter for stadig at tjene penge – når flere gør det stiger udbuddet samtidigt med at priserne falder.

Alt i alt en fantastisk handel for dig som forbruger, der leder efter billige flybilletter til Los Angeles.

Vi håber, du finder dem herover i sammenligningen på siden. Indtast de dage, du gerne vil rejse på og så finder vores system de billiste flybilletter til Los Angeles til dig.