Cheap flights to

Find cheap flights to with Visit24.co.uk. Search for your flights to by picking your departure and return dates here:

Travelling from:

Travelling to:

Departure date:

Return date:

Adults:

Childrens (0-11 years):

{ flights.length } of { currentFlights.length } flights from { departureCity } to { arrivalCity } with departure on { departureDate } and return on { returnDate }

Se priser på billige flybilletter til Hanoi på BilligeFlybilletter.dk.

Har du nogensinde besøgt Vietnam?

Thailand er en af de mest populære lande at rejse til i den danske vinter. Derfor har vi også en stor oversigt over flybilletter til Bangkok. Men Vietnam lige ved siden af Thailand skal heller ikke glemmes.

Hanoi er hovedstaden i Vietnam og også landets største (og en af få) interntionale lufthavn.

Vi har samlet alle billige flybilletter til Hanoi her på siden. Det er generelt svært at finde direkte flybilletter til Hanoi, men med en mellemlanding fx i Bangkok, Doha eller Dubai kan det meste lade sig gøre. Priserne på billige flybilletter til Hanoi starter ved 5-6.000 kroner frem og tilbage. Du kan spare penge ved at booke din billet i god tid (et par måneder før). Vær også opmærksom på, at du kan spare penge ved at booke fly og hotel i Hanoi samtidigt, fordi du får pakkepriser.

Du behøver ikke at søge om visum for at besøge Hanoi, men vær opmærksom på, at der er regler for hvor lang tid ad gangen du må opbevare dig i landet. Husk også, at Vietnam består af meget andet end Hanoi og at hele østkysten er én stor oplevelse.