Billige flybilletter til

Find billige flybilletter til på BilligeFlybilletter.dk. Søg efter flyrejser til herunder ved at indtaste dine rejsedatoer - så finder vi de billigste billetter:

Rejser fra:

Rejser til:

Afrejsedato:

Returdato:

Voksne:

Børn (op til 11 år):

Første { flights.length } ud af { currentFlights.length } afgange fra { departureCity } til { arrivalCity } med afgang { departureDate } og returrejse { returnDate }

Se priser på billige flybilletter til Frankfurt på BilligeFlybilletter.dk.

Frankfurt er den største lufthavn i Tyskland og også en af de største i verden. Du kan derfor støde ind i Frankfurt både, hvis du vil besøge den stolte tyske industriby, men i højere grad fordi, at du søger videre ud i verden. Således er Frankfurt Lufthavn et af de primære forbindelsespunkter for danskere, der fx søger flybilletter til Buenos Aires i Sydamerika eller Los Angeles i USA.

Fordi at så mange flyselskaber flyver forbi Frankfurt hele tiden er det også nemt at finde billige billetter hertil. Både fra Billund, Aalborg og især Københavns Lufthavn kan du finde flybilletter til Frankfurt for priser, der starter på cirka 500 kroner.

Flyveturen til Frankfurt tager 1 time og 15 minutter til Billund og 1 time og 45 minutter, hvis du flyver til København.

Start med at scrolle op på denne side. Indtast hvornår du rejser og fra hvilken lufthavn. Så finder vores søgemaskine de billigste flybilletter til Frankfurt fra alle de gængse selskaber og du kan bestille i ro og mag online – så skal du blot møde op i lufthavnen når tid er senere!