Billige flybilletter til

Find billige flybilletter til på BilligeFlybilletter.dk. Søg efter flyrejser til herunder ved at indtaste dine rejsedatoer - så finder vi de billigste billetter:

Rejser fra:

Rejser til:

Afrejsedato:

Returdato:

Voksne:

Børn (op til 11 år):

Første { flights.length } ud af { currentFlights.length } afgange fra { departureCity } til { arrivalCity } med afgang { departureDate } og returrejse { returnDate }

Se priser på billige flybilletter til Chiang Mai på BilligeFlybilletter.dk.

Hvis du vil have en sand oplevelse, så er Chiang Mai i Thailand stedet, du skal flyve til. Det er undertegnede redaktør hos BilligeFlybilletter.dks yndlingsdestination.

Chiang Mai ligger cirka 600 kilometer nord for Bangkok og derfor også omkring en times flyvning fra Suvarnabhumi Lufthavn i Bangkok. Prisen for en flybillet fra Bangkok til Chiang Mai lufthavn, der ligger få kilometer uden for den thailandske by, er blot få hundrede kroner.

Det, der koster mest, er billetten fra København til Bangkok Lufthavn. Du kan regne med at finde billige flybilletter til Chiang Mai, alt inklusive, fra cirka 4.000 kroner og opefter. De billige priser forudsætter dog, at du bestiller i god tid.

Hvis du bestiller blot et par uger før kommer rejsen til at koste dig cirka 6.000 kroner alt inklusive.

Chiang Mai er meget af det bedste, Thailand har at byde på – lækkert vejr, smuk natur (om end ingen strande), venlige mennesker og fantastisk kultur.

Du skal besøge Chiang Mai, hvis du godt kan lide Thailand, men synes Bangkok er for til-oset og Pattaya og Phuket er for turistet. Du vil ikke fortryde det. Find dine billige flybilletter til Chiang Mai er og kom afsted!