Cheap flights to

Find cheap flights to with Visit24.co.uk. Search for your flights to by picking your departure and return dates here:

Travelling from:

Travelling to:

Departure date:

Return date:

Adults:

Childrens (0-11 years):

{ flights.length } of { currentFlights.length } flights from { departureCity } to { arrivalCity } with departure on { departureDate } and return on { returnDate }

Se priser på billige flybilletter til Havana på BilligeFlybilletter.dk.

Vil du have en tur, du ikke glemmer igen – og som dine naboer ikke gør dig efter i næste uge?

Så er den her side med billige flybilletter til Havana et godt sted at starte.

Havana er hovedstaden i Cuba. Landet har været under kommunistisk styre i mange år, er kendt for sine cigarer, fantastisk mad og et natteliv, vi i Danmark har svært ved at forestille os. Det er også langt væk med en flyvetur på 15 timer som minimum med de indirekte fly, du finder fra Københavns Lufthavn.

Vi har samlet billige flybilletter til Havana i tabellen herover. Priserne starter ved ca. 6.000 kroner for en tur frem og tilbage. Ofte er det med en mellemlanding fx i Amsterdam, London, Paris eller Frankfurt på vejen.

Havana og Cuba er et sikkert land. Du træder ind i en lille tidslomme, hvor værdierne er nogle andre og byer samt biler er af ældre dato (på grund af et afgiftssystem, selv danske politikere ikke ville kunne finde på).

Find dine billige flybilletter til Cuba herover – bestiller du hotel samtidigt med at du booker dine flybilletter sparer du nemt 10-20 % på din samlede pakke. Hav en god rejse. Du har meget at glæde dig til.